• VI INSPIRERAR TESTBRANSCHEN

 • VI TÄNJER PÅ GRÄNSERNA

 • KUNDENS AFFÄRSNYTTA I FOKUS

VI ÄR QUALITYMINDS

VI ÄR BOLAGET SOM HAR MARKNADENS MEST ERFARNA OCH DRIVANDE TESTKONSULTER I GÖTEBORG SOM PASSIONERAT ARBETAR FÖR ATT FÖRBÄTTRA TEST OCH KVALITETSSÄKRING.

Vad gör vi?

Vi driver testbranschen framåt via vårt engagemang och passion.

Innovativa

Vi vågar investera i oss själva och göra saker som ingen annan gör. Vi försöker ständigt bli bättre.

Experimentella

Test är att våga prova, att utmana och ge sig in i det okända. Vi experimenterar med nya metoder och rön inom testing. Vi tar lärdom av äldre metodik, som vi sedan förfinar. Vi tror inte att det finns ett sätt att lösa en uppgift, utan snarare att det finns flera som passar olika bra baserat på situation.

Nätverk

Via våra stora nätverk delar vi med oss av vår kunskap och erfarenheter, så att många kan ta del av dem och växa i sina uppdrag. Våra medarbetare har grundat flera stora testnätverk i Göteborg: SAST Väst och TestZonen.

 

 

Vi Erbjuder

VÅRT TEAM ERBJUDER INSPIRATION OCH EXPERTIS INOM TESTNING FÖR ATT SÄKRA ER AFFÄRSNYTTA.

Specialister inom test

Genom våra konsulter och vårt nätverk kan vi erbjuda överlägsen kompetens inom test och kvalitetssäkring.

Vi erbjuder bl.a.
 • Ledarskap inom testning och kvalitet
 • Testledning och testning
 • Acceptanstestning
 • Test Automatisering

Inspiration och utveckling

Våra konsulter är vana föreläsare inom test och krav och vi kommer gärna ut till Ert företag och hjälper Er att inspirera, motivera och förbättra Er verksamhet.

Vi erbjuder bl.a.
 • Seminarium
 • Mentorprogram
 • Test Assessment
 • Inspirationsföreläsningar

Qualitymindset

Vår produktserie med syfte att inspirera er och er testning till nya nivåer! Produkterna kan hjälpa er, ert team, er organisation och era medarbetare att tänka i nya banor eller förbättra hur ni arbetar, era angreppssätt eller er metodik.

Vi erbjuder bl.a.

 

QualityMindSet

Alla våra produkter ingår i vårt koncept som heter qualitymindset.

Vi har tagit fram ett antal produkter för att inspirera, utbilda och sprida kompetens inom testområdet. Vi har sålt produkterna till alla världsdelar och de har används bl.a. för workshops, utbildningar och rekryteringar.

Besök vår internetshop på: www.qualitymindset.se

Tjänster & Produkter

QualityMinds har ett av marknadens mest unika tjänsteerbjudande inom test. Vi vågar gå utanför ramarna och satsa på nya sätt att införskaffa kompetens.

 • Test events – Låt oss komma och inspirera Er eller Era kunder! Produktblad
 • Mentorprogram – Vi knutit till oss några av branschens mest erfarna och inspirerande personer för att hjälpa dig eller dina medarbetare att utvecklas inom test. Ett mentorprogram pågår under ett helt år och skräddarsys enligt önskemål. Produktblad
 • Test charter – Vi erbjuder en all-inclusive konferensupplevelse, där transfer, hotell, mat, speciella konferensmöten med talare och mycket mera. Håll utkik när vi erbjuder nästa resa. QM Test Charter 2016 – Agile Tester Days – Potsdam
 • Rekrytering – Vi hjälper dig att hitta rätt testare till ditt företag. Vi har ett av marknadens bästa nätverk och hjälper gärna till med allt från headhunting -> introducering.
 • Konsulting – Att vara konsult hos QualityMinds innebär att man brinner för test och har varit verksam i branschen länge.

 

Stipendium 2017

Vår vision är att verka för att höja kompetensen och stimulera engagemanget inom test. Att resa och träffa nya människor är en ypperlig möjlighet till att få inspiration och energi som man sedan kan omvandla i sin omgivning, organisation eller i sitt projekt. Inom QualityMinds försöker vi kontinuerligt att vara ute både lokalt och globalt på resande fot för att utöka våra nätverk och diskutera det senaste inom test. Dessa resor ger också möjligheter att få nya insikter kring hur man arbetar inom andra regioner eller teknikområden. Som testbolag med inspiration i fokus ser vi en stor anledning till att stötta att fler får den här möjligheten. Därför har vi instiftat QualityMinds resestipendium, med syfte att stimulera en ”ny” personlighet inom test till att komma ut och se sig om.

QualityMinds resestipendium syftar till att ge en utvald stipendiat möjligheten att göra en resa till en valfri plats världen över för att delta i konferens inom test. Vem som helst som jobbar inom test får nomineras till stipendiet, vars värde är på 10 000 kronor, förutsatt att personligheten jobbat max 7 år inom professionen. Har du kanske en kollega som förändrat synen på test i er organisation eller känner du någon som gjort innovativa förbättringar i arbetssättet i ett stelt företag. Har du en engagerad testare i ditt team som alltid delar med sig av sina idéer och sin kunskap.

Din egen fantasi sätter gränserna
Nominering till QualityMinds resestipendium gör du genom skicka in ett mail till oss senast den 14 september! Nominering men även frågor skickas till stipendium@qualityminds.se.
Det som avgör vem som blir vår stipendiat är helheten av den nominerades insatser. Bedömningen görs av en jury bestående av medlemmar från både akademin och näringslivet. Du som nominerar någon annan behöver inte jobba inom test, det är alltså helt OK att nominera sig själv.
Bifoga följande information i nomineringen

 • Namn på den nominerade
 • E-mailadress till den nominerade
 • Telefonnummer till den nominerade
 • Vad jobbar den nominerade med?
 • Hur är din relation till den nominerade, t.ex om ni jobbar eller har jobbat ihop etc.
 • Hur länge har den nominerade jobbat med test?
 • Motivering till varför just den du nominerar ska få stipendiet.

Skicka gärna med information om dig själv, Namn, email, telefon då vi eventuellt vill ställa extra frågor samt att vi lottar ut produkter inom QualityMindset bland de som nominerar.

Nominera senast 14 september! – Utdelning sker i samband med SAST Q3 2017 på Lindholmen i Göteborg den 21 september.

På SAST Väst Q3 2016 utsågs Fredrik Almén till 2016-års resestipendiat. Stort grattis till Fredrik och tack till alla nomineringar som har inkommit. Vi skänker även ett stor tack till juryn: Robert Feldt (Akademin), Markus Niklasson (SAST Väst) och Klaus Nohlås (QualityMinds) för deras utmärkta arbete.

img-54

 

 

Vi stödjer

Vårt team är stolt över vårt ideella arbete!

Vårt team stödjer den lokala test communityn genom att driva meetups, hålla tal och presentationer, arrangera sociala events och test-relaterade workshops. Vi var med att starta SAST Väst i Göteborg och är fortfarande med i styrelsen för att inspirera testare i Göteborg. Vi startade och fortsätter att driva Testzonen där vi knyter marknaden mot det sociala nätverket. Vi stödjer också Passion for Testing, som experimenterar med ny metodik och nya rön inom testning.

TestZonen – Sveriges största testportal

testzonen

SAST VÄST – Västsveriges största test community

sast

Passion For Testing – Göteborgs mest aktiva och experimentella test community

Passion for Testing

 

Kontakt

KONTAKTA OSS PÅ VÅR MAIL info@qualityminds.se FÖR MER INFO.

Loading

Back to Top